© Powered by SiteSpirit

 
Logo.png

Official supplier
Facebook Twitter
scheidsrechters_KNLTB.png

Eltingh-haarhuis.png

Daviscup Team.png
TennisDirect2.png

Demi-Schuurs-voor-site.png

Demi_Schuurs.png

TTA-sponsor-voor-site.gif

Tennis_Kennemer.png

Martin_Verkerk.png


logo_KNLTB-sjeng.pngSamen voor succes!

KNLTB
SjengSports is met trots de officiŽle kleding supplier van de KNLTB. Dit betekent dat het gehele Davis Cup team, Fed Cup team, alle scheidsrechters, de volledige trainersstaff van de KNLTB,
en Internationale geselecteerde jeugdteams stijlvol en sportief gekleed door Sjeng Sports de baan op gaan!

Eltingh Haarhuis TennisEvents
Vanaf de Afas Tennis Classics 2014 lopen Paul Haarhuis, Alex Reijnders, Jacco Eltingh en de voltallige trainersstaff in SjengSports. Na jarenlang met z'n vieren samen over de wereld gereisd te hebben, komen we elkaar weer tegen met deze prachtige samenwerking. Beeld: Rien Hokken Fotografie.

SjengSports is icm TennisDirect
een samenwerking aangegaan met Simon Tennis.

Alle tennisleraren van SimonTennis lopen er nu sportief bij met outfits van SjengSports en met een logo TennisDirect erop. Simon Tennis is Nederlands grootste tennisschool. Zij vertegenwoordigen clubs in NoordBrabant, ZuidHolland, Utrecht. Rob Simon en Mike Simon zijn de eigenaren.

Marjolein Buis, Demi Schuurs
Rolstoelspeelster Marjolein Buis werkt samen met SjengSports (i.c.m. Camping Sport De Wit).De talentvolle profspeelster Demi Schuurs (i.c.m. Intersport De Bruijn Sittard) is op de baan te zien in de nieuwe SjengSports lijn.

ELTV eerste herenteam
Het herenteam wordt door Sjeng Sports gesponsord via Intersport Van Den Broek.

TTA Limburg en Tennisschool Van Hulst
Tennis Time Academy in Limburg (i.c.m. Intersport Megastore Roermond) en tennisschool Van Hulst (i.c.m. Intersport Van Den Broek) geven nu les in nieuwe outfits van SjengSports.

Tennis organisatie Velsen en Intersport Kennemer
Tennis organisatie Velsen is erg blij met de Sjeng Sports outfits geleverd door Intersport Kennemer.

Martin Verkerk Tennisschool Noordwijkerhout
Martin Verkerk is tennistrainer bij tennisvereniging Jonkerspark in Noordwijkerhout en speelt in SjengSports. De oud toptennisser begeleidt talenten in hun traject richting de nationale en internationale top bij de Apex Tennisacademy. Daarnaast geeft hij ook recreanten les op het tennispark in Noordwijkerhout. Verkerk stond in 2003 in de finale van Roland Garros. In datzelfde jaar stond hij 14e van de wereld. Zijn hoogste notering ooit.

Tennisschool Kennemerland in Sjeng Sports
Tennisschool Kennemerland gaat in Sjeng Sports lopen. Dit gaat in samenwerking met TennisDirect.