Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal naar wens? Lees hieronder hoe u bestellingen kunt retourneren.

 

Voorwaarden

Volg alstublieft de retourvoorwaarden, anders kunnen wij uw retour niet accepteren. Geretourneerde artikelen die niet in overeenstemming zijn met ons beleid zullen niet worden geaccepteerd en worden teruggestuurd.
 • Retourneren is mogelijk tot 100 dagen na ontvangst van uw bestelling.
 • Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen in perfecte staat, ongebruikt en met alle Sjeng Sports labels eraan worden opgestuurd.
 • Mocht er informatie ontbreken, dan kan dat tot gevolg hebben dat de verwerking van uw retour vertraging oploopt.
 • Sjeng Sports is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen.
 • Alle retourvoorwaarden gelden ook voor SALE artikelen

  Retourneren

  Voeg de pakbon toe aan uw retourpakket. Het bijgevoegde adreslabel kunt u over het oude label van het pakket plakken. Klanten in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg kunnen artikelen gratis retourneren via een DHL Parcelshop. Bewaar het verzendbewijs goed, totdat u een bevestiging van retour hebt ontvangen U kunt het dichtstbijzijnde DHL punt vinden op www.dhlparcel.nl U ontvangt van ons een bevestiging per mail wanneer we uw retour in goede orde hebben ontvangen.

   

  Omruilen

  Helaas is het niet mogelijk om via de webshop artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst bij u in huis.

   

  Beschadigde artikelen

  Een artikel wordt geclassificeerd als kapot of beschadigd als het artikel bij ontvangst kapot of beschadigd is. In dit geval kan deze geretourneerd worden en zal het item worden terugbetaald. Graag tijdens het retourproces in het opmerkingen veld aangeven wat er mis is met het betreffende item. Het klantenserviceteam zal er alles aan doen om te komen tot een passende oplossing.

   

  Terugbetaling

  Binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst wordt uw retourzending in behandeling genomen. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail. De afhandeling van retouren wordt verzorgd door De Nederlandse e-warehousing. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour wordt uw geld teruggestort. Het kan daarna nog enkele werkdagen duren voor deze transactie is verwerkt door je bank. Het bedrag wordt altijd teruggestort naar dezelfde rekening waarmee betaald is.