Is tennissen één van jouw grote hobby's? Dan is het niet alleen belangrijk om veel te trainen, maar ook om te kiezen voor een modieus en lekker zittend dames tennistrainingspak. Zonder een kwalitatief goede trainingsoutfit kun je niet vrij bewegen. En dat komt je tennisspel natuurlijk niet ten goede. Maar wat is het beste tennistrainingspak dames? En aan welke eisen moet goede tenniskleding voor dames eigenlijk voldoen? Dit artikel zet de beste tennistrainingspakken voor dames voor je op een rij.

Broeken & Leggings

Tennisrokjes & shorts

Shirts, tops & polo's

Vesten

Een aantal heerlijk zittende trainingsvesten die je niet mag missen

Een dames tennistrainingspak waar wij persoonlijk heel blij van worden, is het Maegan Dark Blue trainingsvest. Dit prachtige trainingsvest is een van de toppers als het gaat om kwalitatief uitstekende tenniskleding voor dames. Dit meer dan sportieve vest voor dames heeft lange mouwen en is bij de hal voorzien van een ritssluiting. Op de rugkant van deze lekker zachte sweater is een fijn gemêleerde meshstof aangebracht met een tijdloze én moderne print. Qua aanschafprijs hoef je je overigens geen zorgen te maken, want het Maegan Dark Blue trainingsvest is met een prijs van slechts 59,99 euro aantrekkelijk geprijsd. Redenen genoeg om deze lady 1/2 zip top te overwegen als jouw toekomstige trainingsjack!

Een ander populair trainingsvest voor dames is de Georgie Ivy Grey Melange. Als je dit trainingsvest op de tennisbaan draagt, ben je al bij voorbaat de koningin van de baan. Dit SJS lady jacket valt meteen op door de professionele en eigentijdse uitstraling en looks. Wil je indruk maken op je directe tegenstander, dan kan dat prima met dit jack, gemaakt van geborsteld powerstretch materiaal. Langs de mouwen is dit trainingsvest voorzien van stoere strepen, die van een geperforeerde stof zijn voorzien. Verder zijn de twee geperforeerde zakken aan de zijkanten erg handig.

Als derde willen we, als het aankomt op trainingsjacks voor tennissters, zeker nog het model Adriane uitlichten. Met dit jack sta je altijd op je allerbest op de tennisbaan als sportieve vrouw. Wat het Adriane trainingsvest meteen al aantrekkelijk maakt, is de hoody. Verder is de grijsachtige kleur een pluspunt, waardoor het jack eigenlijk bij alle soorten broeken en tennisrokjes past. Dit vest bestaat uit gemêleerd airlayer materiaal en is voorzien van een siliconen print. Voor 89,99 euro is het Adriane trainingsjack van jou, dus shop hem nu!

Zonder bijpassende trainingsbroek geen trainingspak

Om een dames tennis trainingspak compleet te maken, heb je natuurlijk ook een mooie trainingsbroek. Eén van de beste modellen trainingsbroeken om een damesoutfit helemaal mee af te maken, is de prachtige en lekker comfortabele trainingsbroek Jaguar. Deze stoere lady pent is gemaakt van soepel en licht stofmateriaal, is donkergekleurd en heeft lichte strepen aan de zijkant. Als onderdeel van een tennistrainingspak dames is de Jaguar te combineren met vrijwel alle vesten!

Minstens zo mooi is de strak zittende powerstretch tennisbroek Ella. Deze donkere tight lycra legging is voorzien van een hoge tailleband en heeft aan de achterzijde een broekzak. Qua stofsamenstelling bestaat de Ella uit 68 % polyamide en 32 % elastaan. De golvende streep aan de zijkant zorgt voor een speels karakter. Aantrekkelijk aan de Ella als onderdeel van een dames tennistrainingspak is de voordelige prijs van 49,99 euro.

Een trainingsrokje voor de warmere dagen

Wanneer het wat warmer is buiten, moet je natuurlijk ook optimaal kunnen trainen als tennisster. Daarom is een tennisrokje als accessoire onmisbaar. De Danique is één van de meest stijlvolle tennisrokjes van dit moment. Deze mooi geweven short is tijdloos én modieus en heeft een voortreffelijke pasvorm. De Danique heeft een elastische tailleband en een binnenrokje die gemaakt is van sterke lycra.

Een fraaie kledingaccessoires voor een dames tennistrainingspak is ten slotte het oogverblindend mooie zwart en lichtblauw gekleurde tennisrokje Devi. De Devi bestaat uit geperforeerd stretch materiaal en een binnenbroekje. In de rokband aan de rugkant zit een handig zakje waar je kleine voorwerpen, zoals geld, in kwijt kunt.

Door Shopify API

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

Welke sportlegging zakt niet af?

Wij hebben perfecte sportleggings die niet afzakken! De meeste vrouwen herkennen het wel; een afzakkende sportlegging tijdens het hardlopen of tij...

Dit zijn de meest stijlvolle tennisrokjes van 2023

Het maakt niet uit of je net met tennis begonnen bent of reeds talloze jaren ervaring hebt, het is altijd belangrijk om een comfortabel tennisrokje...