Over Ons

Oprichter van Sjeng Sports: Sjeng Schalken

In 1994 speelde Sjeng Schalken voor het eerst tennis op professioneel niveau. Tijdens een succesvolle carrière die tot 2007 duurde, veroverde hij meerdere ATP Championship Series en ATP World Series. Al tijdens zijn carrière speelde Sjeng Schalken met de gedachte om een eigen sportkleding merk op te richten. Daarbij zouden kwaliteit, comfort en design voorop staan. De ervaringen die hij wereldwijd had opgedaan op de verschillende courts wilde hij vertalen in een tijdloos merk dat comfort en functionaliteit in sportkleding combineert.

 

Een tijdloos sportkleding merk

Door zijn jarenlange ervaring in de tenniswereld wilde Sjeng een tijdloos merk creëren dat zowel functioneel als comfortabel is. Inmiddels wordt de sportkleding van Sjeng Sports voor veel meer doeleinden dan alleen tennis gebruikt. De comfortabele sportkleding wordt ook veelvuldig gebruikt als bijvoorbeeld fitness kleding. Het aanbod van Sjeng Sports bestaat uit diverse trainingspakken, sportbroeken, fitness shirts, teamkleding tennis, trainingsjacks en meer. Door de hoogwaardige stoffen die gebruikt worden voor de kleding, blijft deze altijd prettig zitten; ook na een intensieve sportsessie. De sportkleding van Sjeng Sports heeft een ademend vermogen en is gemaakt van stretch materiaal. Het tijdloze merk dat zowel functioneel als comfortabel dient te zijn is hiermee dus zeker neergezet.

De juiste sportkleding is natuurlijk een echte must voor sporters. Sporten is ten slotte voor veel mannen en vrouwen een belangrijk onderdeel in hun wekelijkse of dagelijkse routine. Wanneer je regelmatig sport, voel jij je zowel mentaal als fysiek sterker en gezonder. Met de juiste sportkleding van Sjeng Sports kan jij je volledig richten op de sport zelf. Dit is uiteindelijk ook het belangrijkste en waar de focus hoort te zijn! 

 

Exclusieve online sportkleding

Waar Sjeng Sports voorheen voornamelijk in de gespecialiseerde sportzaken te vinden was, is de kleding tegenwoordig ook in de eigen webshop te vinden. Onze sportkleding is heel specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt in samenwerking met grote winkeliers. De focus ligt vooral op dames en heren in een iets ouder segment, namelijk vanaf 25 jaar. Daarnaast biedt Sjeng Sports ook een exclusieve sportkleding lijn die alleen online te bestellen is. 

Natuurlijk zijn al onze items los te bestellen, maar het is ook mogelijk om verschillende teamwear sets aan te schaffen waarmee je jouw sport outfit in één keer compleet heb. Er is enkel gebruik gemaakt van de allerbeste materialen op de markt, zodat jij altijd vrijuit kunt bewegen tijdens het beoefenen van je favoriete sport. Onze Sjeng teamwear is een uniek concept in de lifestyle sport branche dat sportkleding shoppen nog gemakkelijker maakt.  Kies uit een vooraf samengestelde sport set bestaand uit een tennisrokje en bijpassend tennisshirt of ga voor een volledige fitness outfit met de perfecte sportbroek en trainingsjack. Verzeker jezelf van exclusieve sportkleding en shop de Exclusive Online Collection voor teamkleding van Sjeng Sports!

 

Sportkleding kopen met vele voordelen

Waar kwaliteit, comfort en design bij Sjeng Sports voorop staan, hechten we ook veel belang aan onze sportieve klanten. Vandaar dat je bij Sjeng Sports lid kan worden van onze elite member club. Hierbij profiteer je van vele voordelen en maak je onder meer kans op gesigneerde artikelen door Sjeng Schalken of een meet and play met de oprichter van Sjeng Sports. Daarnaast kun je als elite member van Sjeng Sports ook gebruik maken het gratis verzenden en retourneren van je sportkleding. Meld je nu aan als elite member en profiteer nog van genoeg andere mooie voordelen.