Gedurende een gezellig spelletje tennis of een belangrijke wedstrijd wil je een goede, stimulerende outfit dragen. Immers presteer je zo beter, aangezien je bewegingen optimaal worden ondersteund door passende kleding die niet in de weg zit. Tevens sta je zelfverzekerder op de tennisbaan in jouw favoriete outfit. Welke tenniskleding in het groen voor zowel heren als dames optimaliseren jouw tennisspel het meest?

Broeken & Leggings

Tennisrokjes & shorts

Shirts, tops & polo's

Vesten

Tenniskleding in het groen voor heren

Zoek jij naar de ideale groene outfit voor het beoefenen van jouw hobby als tennisser? Neem dan een kijkje in ons aanbod van tenniskleding heren en kies de perfecte tenniskleding in het groen voor heren voor jou om maximale resultaten uit jouw slagen te halen.

Pasvorm

Door de uitstekende pasvorm van onze tenniskleding kun je comfortabele en soepele bewegingen maken. Bovendien zijn er duurzame en innovatieve materialen gebruikt die jouw spel optimaal ondersteunen tijdens het tennissen, maar ook voor een stijlvolle uitstraling zorgen op de baan. De nieuwste technieken zijn op de kleding toegepast, waardoor vocht goed geabsorbeerd wordt. Hierdoor wordt een optimale vochtbalans gecreëerd en als resultaat kun jij goed presteren. Daarnaast is er een goede luchtcirculatie, waardoor jouw huid koel blijft tijdens een intensieve wedstrijd.

Verschillende kledingstukken

In een van onze polo's of shirts in het groen presteer en straal jij tegelijkertijd op de tennisbaan. Dit kun je vervolgens goed combineren met een lange tennisbroek of een fijne short. Hier kun je veel tennisballen in opbergen, waarnaast het goed aansluit om je middel en soepel meebeweegt met jouw bewegingen op de baan. Om je outfit helemaal af te maken, zijn er ook tennisvesten, -sokken en -accessoires beschikbaar. Op deze manier ben jij in balans op de tennisbaan. Alle items die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit en kun je geheel naar je eigen smaak combineren en samenstellen. Overigens kun je uit verschillende groene stijlen kiezen, zoals een shirt in fel groen of juist een motief met streepjes.

Tenniskleding in het groen voor dames

We bieden ook de beste tenniskleding in het groen voor dames, waarbij de kledingstukken samengesteld zijn naar uiterste comfort tijdens het spelen en een stijlvolle uitstraling. In het ruime aanbod van tenniskleding dames vind jij gemakkelijk de perfecte, groene outfit voor de ondersteuning van jouw spel.

Pasvorm

Er is een groot aanbod aanwezig aan tenniskleding in het groen voor dames van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwste trends zijn hierbij meegenomen, zodat jij gelijk opvalt wanneer je de tennisbaan betreedt. Tevens zijn de nieuwste technieken op de kledingstukken toegepast, waardoor elk item luchtdoorlatend en vochtabsorberend is. Op deze manier wordt verkoeling tijdens het spelen gegarandeerd en wordt zweet efficiënt afgevoerd.

Verschillende kledingstukken

Voor al jouw voorkeuren en wensen is er bij ons een geschikt aanbod beschikbaar, of dit nou om een korte, groene short gaat waar veel ballen in passen of juist een elegante polo met een druk motief. In verschillende uitvoeringen hebben wij polo's, shirts, tops, lange broeken, shorts en rokjes in ons assortiment opgenomen. Daarnaast kun je ook vesten aanschaffen, waardoor je spieren op een gelijkelijke manier kunnen opwarmen. Je kunt hierbij kiezen voor een subtiele verwerking van groen, zoals in een egale uitvoering over het gehele item of met een streep over de zijkant. Ook zijn er drukkere, opvallendere prints te verkrijgen in de vorm van een dierenprint of in combinatie met zwarte vormen. Door de vele mogelijkheden vind jij eenvoudig de groene outfit die bij jou past om te stralen op de tennisbaan. Tegelijkertijd ondersteunen alle items jouw presteren.

Bekijk ons assortiment aan groene tenniskleding!

Of je nu op zoek bent naar de ideale, groene heren tennisshort of die elegante, groene polo voor dames om op de tennisbaan op te vallen en tegelijkertijd optimaal te presteren: wij hebben de perfecte tennisoutfit voor jou.
Door Shopify API

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

Het beste tennistenue voor dames 2023

Om onbezorgd een tenniswedstrijdje te kunnen spelen, heb je het beste tennistenue nodig. Een goede sportbeha, een vocht afvoerend tennispak dames o...

De top 10 beste tennis outfits voor heren

Tijdens het tennissen is het belangrijk om de perfecte outfit aan te hebben, zodat jouw spel optimaal wordt ondersteund. Tevens voel jij je met d...