Tennissen is enorm populair geworden onder vrouwen. Steeds meer dames kiezen voor deze gave balsport. Zowel sportieve meisjes, vrouwen van middelbare leeftijd als oudere dames slaan meermalen per week een balletje om hun conditie op peil te houden en natuurlijk om plezier te hebben. Geschikte tenniskleding voor dames is erg belangrijk om relaxed en optimaal te kunnen tennissen. Maar welke kledingaccessoires mogen in de tennisoutfit niet ontbreken? Doe je voordeel met onze top 10 tennis outfit voor dames. Deze 10 kwalitatief hoogstaande en comfortabele kledingaccessoires, zoals shorts, tennisrokjes en tennispolo's, mogen tegenwoordig in de tennis outfit van een vrouw niet ontbreken!

Broeken & Leggings

Tennisrokjes & shorts

Shirts, tops & polo's

Vesten

Steel de show op de baan met een modieus tennisrokje: drie topmodellen!

Een setje tennisrokjes van topkwaliteit hoort in elke kledingcollectie van tennissters thuis. Een lekker zittende stretch short is dé basis voor elke tennis outfit van dames die hun sport serieus nemen en ontspannen een balletje willen slaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de twee-in-één stretch short Danique? Met deze modieuze short steel je door de elegante looks de show op elke tennisbaan. Zelfs nog voordat je ook maar één game hebt gespeeld! De Danique short is van geweven stretch materiaal met een elastische tailleband en een binnenbroekje van stevige lycra. Langs de zoom bij de benen heeft deze short inzetten met perforatie.

Een minstens zo stijlvolle én voordelige tennis outfit voor dames is het damesrokje Lyvia Dark Blue. Dit rokje matcht met vrijwel elke tennispolo en valt op door de classy looks. Het rokje absorbeert vocht, is gemaakt van polyester en elastaan en heeft - onafhankelijk van je lichaamsvorm - een heerlijke pasvorm.

Een derde rokje in de categorie tennis outfit vrouw dat niet onvermeld mag blijven, is het sterke tennisrokje Prisca Real White. Dit witkleurige rokje is gemaakt van stevige jerseystof en heeft mooie siliconenstippen op de donkerkleurige bovenband.

Drie elegante én comfortabele tennisshirts voor echte lady's

Tennispolo's en shirts zijn uiteraard klassieke en onmisbare kledingstukken in iedere tennis outfit voor een vrouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze supervrouwelijke single jersey Nyssa Psycho Red? Koop voordelig een Nyssa Psycho Red shirt in onze webshop en steel, nog voor de wedstrijd begint, de show op de tennisbaan!

De Aileen Black is een echte eyecatcher op de tennisbaan en hoort daarom eigenlijk thuis in elke tennis outfit van een vrouw. De modieuze all-over print is een lust voor het oog en imponeert je tegenstanders of speelmaatjes, maar zeker ook het aanwezige publiek als je een wedstrijd speelt!

Last but not least willen we je de Slam Dark Blue lady polo niet onthouden. Deze scherp geprijsde tennispolo is gemaakt van 100 procent polyester en zit daarom enorm comfortabel. Houd je van het dragen van klassieke én modieuze kleding op de tennisbaan? Dan is deze strak ogende hoogvlieger voor tennissters voor jou gemaakt! De subtiele witte lijntjes en knoopje van dit fraaie damespolo zorgen voor super classy looks.

En vergeet deze accessoires niet!

Stijlvolle tennisrokjes, shorts en elegante polo's en tennisshirts vormen de basis om als dame te laten zien waar je voor staat. Maar er zijn nog andere kledingaccessoires die in je collectie thuishoren. Als het buiten wat frisser wordt, is een comfortabel zittende tennisbroek of legging nodig om je benen goed op temperatuur te houden. Een van de populairste modellen, vanwege het draagcomfort en de vrouwelijke looks, is de multistretch tennislegging Nana. Het materiaal van deze legging is vorm ondersteunend, vocht afvoerend, sneldrogend en houdt je lichaam koel tijdens het sporten. Dit elegante model straal professionaliteit uit!

Tennisvesten zijn in het frisse najaar, de winter en in het voorjaar ook ideaal om warm te blijven. Een van de best verkochte modellen is het tennisvest Ashley Black Olive, dat met veel andere outfits en kleuren te combineren valt. Iedere tennisster die een trainingsvest of warmhoudvest zoekt voor winderige dagen op of naast de tennisbaan, wordt vrolijk van de pasvorm en subtiele uitstraling van een Ashley Black Olive vest.

Twee accessoires die ten slotte ook een plekje in de kledingcollectie van tennissters moeten hebben, zijn goede trainingspakken en - als je in clubverband traint of speelt -, team outfits om jullie als ploeg mee te onderscheiden van de grijze massa. Shop nu jouw favoriete dameskleding en verbaas anderen niet alleen met je tennisspel, maar ook met je stijlvolle tennis outfit voor dames!

Door Shopify API

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

De beste tennisrokjes van 2023

De beste tennisrokjes van 2023 Op het gebied van tenniskleding dames is het aanbod erg divers. Tennisrokjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij ...

Dames sportkleding wassen: 5 tips

5 tips voor het wassen van dames sportkleding Misschien ben jij begonnen met trainen voor die mooie buikspierlijntjes of mooi afgetrainde benen ...