Het maakt niet uit of je net met tennis begonnen bent of reeds talloze jaren ervaring hebt, het is altijd belangrijk om een comfortabel tennisrokje uit te kiezen. Alleen op die manier geniet je namelijk optimaal van deze leuke sport. Maar uiteraard wil je er ook trendy uitzien. Onmogelijk? Zeker niet, want de tennisrokjes van Sjeng Sports hebben het allemaal. Uiteraard zijn er talloze modellen om uit te kiezen. Daarom vertellen wij je welke mooie tennisrokjes er op dit moment hip zijn en welke er goed bij jou passen!

Tennisrokjes & shorts

Broeken & Leggings

Shirts, tops & polo's

Vesten

Terug van weggeweest: het basic wit tennisrokje

Tegenwoordig zijn tennisrokjes terug van weggeweest. Ook vrouwen die niet aan tennis doen, dragen dus trendy tennisrokjes bij de vleet. En de klassieke witte modellen doen het nog het best van allemaal. Als je dus graag de nieuwste tennisrokjes trend wilt opvolgen, is het een goed idee om voor een wit rokje te kiezen. Een witte tennisrok is ook een uitstekende optie voor in de zomer, omdat de kleur warmte afstoot. Dankzij een wit rokje kan je dus veel langer genieten van je favoriete sport. Wil je graag een witte tennisrok kopen? Dan heb je heel wat keuze. Zo zijn er strakkere en iets wijdere modellen. Wat voor jou de beste optie is, hangt af van je lichaamsbouw. Een recht tennisrokje is bijvoorbeeld beter als je wat slanker bent en met een wijder tennisrokje verstop je je buikje en laat je je mooie rondingen beter uitkomen.

Of kies voor stijlvol zwart

Hoewel witte tennisrokjes erg hip en trendy zijn, doen zwarte tennisrokken zeker niet onder. Net zoals witte rokjes kun je ze combineren met de kleur van je topje. Zwart heeft ook als groot voordeel dat het nog beter een buikje verstopt. Desalniettemin zijn ze altijd een goede optie, welk figuur je ook hebt. Wil je ook graag een zwart tennisrokje kopen? Dan heb je in onze webwinkel tal van mogelijkheden, want wij bieden stijlvolle tennisrokjes aan in diverse kleuren, waaronder zwart. Onze mooie zwarte tennisrokjes zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende modellen en van allerlei merken. Er is dus voor ieder wat wils!

Ook tennisbroekjes worden populairder

In plaats van trendy tennisrokjes kun je ook kiezen voor een short. Dat is een trend dat steeds meer opkomt. Een tennisbroekje oogt wat stoerder en is ideaal om eens mee af te wisselen. Ook als je op zoek bent naar stijlvolle tennisshorts, vind je bij Sjeng Sports zeker wat je zoekt.

Dit zijn de meest mooie tennisrokjes uit ons assortiment

Of je nu op zoek bent naar een zwart, donkerblauw of wit rokje, je vindt het allemaal terug in onze webwinkel. Maar dan heb je natuurlijk nog altijd heel wat keuze. Daarom vertellen je welke modellen op dit moment helemaal in zijn! Het Prisca Real White rokje is een van de meest stijlvolle tennisrokjes van 2023. Waarom? Het rokje ziet er ontzettend girly uit en combineert klassiek wit met modieus donkerblauw. De brede band maakt het niet alleen mooier om naar te kijken, maar ook comfortabeler. Het geheel is afgewerkt met twee elegante knopjes. Als je dat verkiest, kun je het rokje ook volledig in het donkerblauw kopen. Een ander trendy tennisrokje uit ons assortiment is het Winner Curl tennisrokje. Het is verkrijgbaar in het donkerblauw, wit en zwart. Door de strakke vormgeving is het vooral een goede optie als je stijlvol de tennisbaan op wilt gaan. Het mooie tennisrokje is ook voorzien van een snit onderaan, waardoor het nog meer klasse uitstraalt!

Welk tennisrokje past bij jou?

Welk rokje je het best kiest, hangt niet alleen af van de laatste nieuwe tennisrokjes trend, maar ook van je figuur, het seizoen en nog enkele andere factoren. Als je bijvoorbeeld voornamelijk wilt tennissen wanneer het zonnetje schijnt, is een wit tennisrokje de beste keuze, want deze kleur trekt geen warmte aan. Tijdens de herfst of winter kan je dan weer kiezen voor zwart, donkerblauw of een ander kleurtje. Donkere kleuren zijn bovendien ideaal om extra kilootjes mee te verbergen. Ook het model dat je uitkiest is van belang. Een rokje dat recht loopt is bijvoorbeeld ontzettend elegant, maar een tennisrokje met plooien is beter voor iemand met een maatje meer. Comfortabel voel jij je alvast in iedere tennisrok uit ons assortiment, omdat ze allemaal gemaakt zijn ut rekbare en ademende stof. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk voorzien van een broekje. Zo oefen je in alle comfort je lievelingssport uit!
Door Shopify API

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

Het beste tennis trainingspak voor dames

Is tennissen één van jouw grote hobby's? Dan is het niet alleen belangrijk om veel te trainen, maar ook om te kiezen voor een modieus en lekker zit...

Het beste tennis trainingspak voor heren

Een tennistrainingspak heren moet heerlijk zitten, je bewegingsvrijheid niet in de weg zitten en gemaakt zijn van ademende stof. Ben jij op zoek na...