De 10 beste sportleggings voor vrouwen!

Sporten moet een plezier zijn en een goede sportlegging draagt daar aan bij. De beste dames sportleggings zijn gemaakt van een licht materiaal, waarin je je niet snel plakkerig en bezweet zult voelen. Daarnaast zullen de beste dames sportleggings goed passen en comfortabel zijn, waardoor het een plezier wordt om te gaan sporten!

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de beste sportkleding dus ook voor een sportlegging dames ben je bij ons aan het juiste adres! We zetten onze favorieten graag voor je op een rijtje!

DE BESTE LANGE SPORTLEGGINGS

Penny Sportlegging

De Penny sportlegging is ideaal als je 's avonds nog buiten wilt sporten. Deze legging is zo ontworpen dat deze bijzonder geschikt is om in hard te lopen. De SJS Running legging is gemaakt van powerstretch materiaal met een reliëf. Door de combinatie met de powermesh bij de kuiten zorgt dit voor een optimaal draagcomfort. De reflecterende details zorgen voor extra veiligheid en het opbergzakje in de tailleband is handig om je sleutels in op te bergen. Hiermee is deze legging een van onze populairste lange sportleggings.

Emila sportlegging

Niet iedereen houdt van een hele strakke legging om in te sporten. De Emila sportlegging is 'tight fitted' aan de bovenkant, maar heeft wijd uitlopende pijpen die mooi over je schoenen heen vallen. Dit model is daardoor voor heel veel lichaamstypen heel flatterend. De speciale stof en hoge waistband zorgen voor wat extra ondersteuning en in je waistband vind je een handig zakje voor je sleutels of je telefoon.

Pink sportlegging

Deze Pink sportlegging van SJS Running is gemaakt van een mechanisch stretchmateriaal dat ultralicht aanvoelt. Door de reflecterende prints en de relaxte fit ga je veilig en comfortabel op weg. Het koord in de elastische tailleband zorgt ervoor dat de broek perfect blijft zitten en in de ruime zak kun je makkelijk je sleutels en telefoon kwijt.

DE BESTE KORTE SPORTLEGGINGS

Lise Sportshort

De Lise short bestaat uit een binnenbroekje en een buitenkant van geweven stretch materiaal. Zelfs tijdens de warmste zomerdagen blijft trainen een plezier!

Puck trainingsshort

De Puck twee-in-één legging van SJS Running bestaat uit een broekje van multistretch materiaal, dat gecombineerd wordt met een rokje van een geperforeerde mechanische stretchstof. Je telefoon en sleutels kun je kwijt in een zakje van powermesh in de tailleband.

DE BESTE SPORTLEGGING 3/4

Phyllis sportlegging

De Phyllis sportlegging is een perfecte sportlegging 3/4. Het is een fijne sportlegging om in de zomer in te hardlopen doordat deze gemaakt is van multistretch materiaal. Loop je toch door tot het donker wordt? Dankzij de reflecterende prints val je ook 's avonds voldoende op!

Joanna capri

Deze sportlegging 3/4 ziet er trendy uit en is gemaakt van een luchtig en sterk powerstretch materiaal. Door de lossere fit voelt de broek lekker luchtig aan. Perfect om ook tijdens de warmere dagen in te trainen, fitnessen of tennissen!

DE BESTE PLUSSIZE SPORTLEGGING

Shinee Sportlegging

Onze Shinee sportleggings voor dames zijn hier groot favoriet. Deze leggings zijn uitgevoerd in onze 4-way stretch tech stof, die optimaal ademt en goed meebeweegt met elke beweging die je tijdens het sporten maakt. De legging biedt daarnaast voldoende stevigheid en schijnt niet door, waardoor je er tijdens het sporten op je best uitziet! Deze sportlegging heeft zakken die je af kunt sluiten door middel van een handige drukknoop. Het capri model is daarnaast nog extra verstelbaar aan de binnenzijde van de broek. Je kunt de Shinee sportlegging in drie verschillende kleuren kopen: wit, zwart en donkerblauw. Qua maten heb je een ruime keuze: de leggings zijn verkrijgbaar in alle maten van 36 tot 54.
Door Pelle Borst

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

Verslag Dubai Tennis Championships 2023

Dubai Tennis Championships 2023 De Dubai Tennis Championships 2023 werd ook dit jaar weer vroeg in het jaar gespeeld en voor veel spelers geldt di...

Verslag Australian Open 2023 mannen

Ook de Australian Open 2023, wat alweer de 111e editie van het toernooi was, stond weer garant voor vele verrassingen, fraaie partijen en een fina...