Jij wilt lekker onbezorgd een rondje hardlopen of een uurtje knallen in de sportschool. Dan wil je natuurlijk niet na hoeven denken over ondergoed dat door jouw legging heen schijnt. Met de juiste sportlegging dames van hoge kwaliteit verklein je deze kans al zoveel mogelijk. In combinatie met het juiste ondergoed zorg je ervoor dat er helemaal niets te zien valt. Maar wat draag je onder een sportlegging? En welk ondergoed onder een sportlegging zorgt ervoor dat jij in alle comfort kunt hardlopen of sporten? Ondergoed moet niet alleen onzichtbaar zijn onder je sportlegging, maar ook niet irriteren en goed blijven zitten. Wij hebben een paar goede tips voor je.

Broeken & Leggings

Tennisrokjes & shorts

Shirts, tops & polo's

Vesten

Welk ondergoed onder een sportlegging

Het is belangrijk dat jij het juiste model ondergoed kiest voor onder een sportlegging. Zo zitten de randjes op de juiste plek en schijnen deze niet door. Ook heb je zo minder kans op lelijke naden die je door de strakke legging heen ziet lopen. De randen worden vooral zichtbaar als jouw legging of ondergoed net een maatje te klein is of doordat je ondergoed een dikke rand heeft. Ga dus het liefste voor ondergoed dat mooi aansluit, maar geen dikke of strakke randjes heeft. Onder strakke kleding kan je het beste een boxershortje of string dragen. Ook een hipster of slip behoort tot de mogelijkheden, al zie je bij dit type ondergoed de contouren sneller zitten onder strakke kleding.

Seamless ondergoed onder legging

Een dames boxershort heeft geen naad over de billen, maar stopt hier net onder. Dit is de plek waar de sportbroek het minst strak zit en een plek waar een eventuele naad niet op zou vallen. Je zit dus zeker goed met een boxershort met dunne randjes in een kleur die dicht bij jouw huidskleur ligt. Ook een string is vaak heel geschikt, zeker een naadloze variant. Het allerbelangrijkste is dat jij kiest voor een type ondergoed wat jij prettig vindt zitten en dat vrij is van dikke randjes. Naadloos ondergoed is een uitstekende keuze, want deze modellen sluiten mooi strak aan zonder dat ze randjes hebben die kunnen doorschijnen. Ga voor de juiste maat, want je wilt natuurlijk niet dat je ondergoed afzakt tijdens het sporten. Ook de kleur is belangrijk wanneer jij je afvraagt: welk ondergoed onder een sportlegging?

Kleur ondergoed onder sportlegging

Naast het model van je onderbroek, is de kleur ook belangrijk. Zeker bij sportleggings in een lichte kleur of van een dunner materiaal, want je wilt natuurlijk niet dat men hier doorheen kan kijken. Idealiter kies je voor een kleur ondergoed die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Door het verschil tussen je ondergoed en huidskleur zo klein mogelijk te maken, zorg je ervoor dat er geen overgang zichtbaar is. Een veelgemaakte fout is dat mensen wit ondergoed dragen onder een witte broek, maar dat zie je al snel doorschijnen! Kies liever voor huidskleur, rood of bordeaux-rood ondergoed. Bij donkere mensen is een donkere kleur ondergoed, zoals bruin of zwart, vaak het beste.

Bestel jouw niet doorschijnende dames legging vandaag nog!

De juiste legging zorgt ervoor dat je jouw ondergoed niet snel ziet zitten. Bij Sjeng Sports heb je de keuze uit veel mooie modellen en kleuren, zoals een basic zwarte sportlegging die je gemakkelijk combineert, of een variant met een kleurrijke print. Welke sport je ook beoefent en wat je wensen ook zijn: wij hebben de geschikte legging voor je. Plaats direct je bestelling en je ontvangt je nieuwe sportlegging de volgende werkdag al! Verzenden en retourneren is helemaal gratis als je elite member wordt. Daarnaast maak je kans op een unieke Meet and Play met Sjeng Schalken.
Door Shopify API

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

De beste vrouwen sportbroeken en shorts van 2023

Sportbroeken en shorts voor vrouwen zijn er in diverse soorten en maten. Het is daarom vaak lastig om de perfecte broek of short te vinden voor jou...

De juiste vrouwen polomaat kiezen

Een poloshirt wordt ook wel een tennisshirt of golfshirt genoemd. Een poloshirt heeft altijd een bepaald model, en mag pas een poloshirt genoemd wo...