Van 8 tot en met 16 juni komt de internationale tennistop weer samen in Rosmalen om te strijden voor de titel van het Libéma Open 2024. Het toernooi geldt al jarenlang als één van de voorbereidingstoernooien voor het iconische Wimbledon, dat dit jaar op 1 juli begint. In 2022 wist Tim van Rijthoven te de eindzege te pakken door in de finale te stunten met een zege op Daniil Medvedev en afgelopen jaar was het Tallon Griekspoor die ervoor zorgde dat ook het Libéma Open 2023 een Nederlandse winnaar kreeg. Voor de tennisliefhebbers die in Rosmalen als toeschouwer aanwezig zijn hebben we nog meer goed nieuws, want ook Sjeng Sports zal op het Libéma Open niet ontbreken. In onze stand scoor jij jouw favoriete tennisproducten van de hoogste kwaliteit!

 

Vele grote namen op deelnemerslijst Libéma Open 2024

Net als ieder jaar is de organisatie van het Libéma Open er ook deze editie weer in geslaagd om vele tennistoppers naar Rosmalen te halen. Zo kent de line-up bij de mannen namen als Alex de Minaur, Karen Khachanov en Tommy Paul, terwijl bij de vrouwen speelsters als Jessica Pegula, Naomi Osaka en titelverdedigster Ekatarina Alexandrova de grote publiekstrekkers zijn. Ook de Nederlandse tennissers zijn dit jaar goed vertegenwoordigd in het hoofdschema van het toernooi in Rosmalen. Zo hebben we in het mannentoernooi met Griekspoor, Botic van de Zandschulp, Gijs Brouwer en Van Rijthoven vier troeven, terwijl bij de vrouwen onze landgenoten Arantxa Rus, Suzan Lamens en Eva Vedder deel uitmaken van de line-up.

Scoor jouw tenniskleding bij de stand van Sjeng Sports

Heb jij jouw tickets voor de Libéma Open 2024 inmiddels ook al binnen? Dan kunnen we je verblijden met het nieuws dat de kans groot is dat je op het terrein van de Autotron waarschijnlijk ook de stand van Sjeng Sports wel tegen gaat komen! Wij zijn de hele week aanwezig in Rosmalen, om ervoor te zorgen dat de fans zelf ook producten van de hoogste kwaliteit kunnen passen en kopen. We bieden je producten aan waarin je niet alleen lekker en comfortabel kunt spelen, maar er ook nog eens tip top uitziet op de baan. Op die manier ben jij helemaal klaar voor de zomer en kan je tijdens ieder toernooi schitteren op de baan op weg naar de beste resultaten!

Weet je zelf nog niet zo goed wat je precies wilt en wat er bij je past als het om tenniskleding gaat? Geen zorgen: onze specialisten zijn aanwezig bij de stand om je te helpen met het kiezen van de producten die bij jou passen. Uiteraard hebben we kleding voor zowel heren als dames in ons assortiment. Schroom daarom niet om tijdens de Libéma Open 2024 even langs te komen bij onze stand en scoor een heerlijk nieuw outfit voor de zomer! Heb je overigens nog geen kaarten kunnen bemachtigen om de mondiale tennistop aan het werk te zien? Dan kan je jouw kaarten hier alsnog kopen om niets te missen van iedere bal die op de Libéma Open 2024 wordt geslagen. We zien je graag van 8 tot en met 16 juni bij de Libéma Open in Rosmalen!

Door SenS Sjeng

Vind vergelijkbare artikelen

Libema Open

Alle blogs bekijken

Libema Open 2024 verslag

Alex de Minaur winnaar van door regen geteisterd Libéma Open 2024 Alex de Minaur heeft de eindzege gepakt op de Libéma Open 2024. Hij is daarmee de...

Daniil Medvedev: de 1.98 meter lange voormalig nummer één van de wereld

Vanaf het moment dat Daniil Medvedev in 2005 zijn landgenoot Marat Safin de Australian Open zag winnen, wist hij het zeker: Medvedev zou in zijn vo...