Ook Sjeng Sports geniet van fijne sfeer op Libéma Open 2023

Net als eerdere jaren was Sjeng Sports met een stand aanwezig bij de Libéma Open 2023, zodat alle tennisliefhebbers voor zichzelf fijne en kwalitatief goede tenniskleding aan konden schaffen. Ook voor ons was het in Rosmalen een week om niet snel te vergeten: mooi weer, een goede sfeer op het park en bovendien een Nederlandse winnaar. Tallon Griekspoor slaagde erin om de ene na de andere goede tennisser uit het toernooi te werken en als klap op de vuurpijl wist onze landgenoot ook nog eens middels een geweldige comeback de finale te winnen tegen Jordan Thompson. Daarmee werd Griekspoor na Tim van Rijthoven de tweede Nederlander in twee jaar tijd die met de titel aan de haal ging op de Libéma Open.

Van padel spelen tot trainingen van de grote sterren volgen

Maar niet alleen op het centercourt konden de bezoekers zich vermaken met de mooie partijen die werden gespeeld; ook daarbuiten was er van alles te doen. Zo kon er onder meer padel en beachvolleybal worden gespeeld en werd er op de omliggende banen getraind en ingespeeld door de grote namen die ook dit jaar op de deelnemerslijst van de Libéma Open 2023 prijkten. Van Jannik Sinner tot Daniil Medvedev en van titelverdedigster Ekatarina Alexandrova tot de uiteindelijke toernooiwinnaar Tallon Griekspoor: er was van alles te zien voor het massaal toegestroomde publiek. Tel daarbij de toch wel redelijk onverwachte presentie van Venus (en Serena) Williams bij op en men werd al helemaal getrakteerd op de aanwezigheid van de grootste sterren. Daarnaast kon men op het park terecht voor een lekker hapje en drankje en bovendien was het vanzelfsprekend mogelijk om even bij de stand van Sjeng Sports langs te gaan om de mooiste tenniskleding te shoppen!

Tenniskleding voor zowel dames als heren

Net als de voorgaande jaren kwamen er ook tijdens de Libéma Open 2023 weer veel mensen doelgericht op de stand van Sjeng Sports af. Niet alleen veel dames die al jaren kleding van Sjeng Sports dragen wisten onze stand goed te vinden, maar ook mannen die ‘hun hele kast al vol hebben hangen’ met kleding van Sjeng Sports, kwamen langs om toch weer iets nieuws te scoren. Door de ervaring van de dames die al sinds jaar en dag op de stand staan werd iedere klant weer zorgvuldig ‘aangekleed’ en verlieten de bezoekers onze niet veel later weer met een grote glimlach en een goed gevulde tas. Doordat het iedere dag erg warm was waren er weliswaar wat minder mensen dan normaal bij onze stand, maar anderzijds komt dat het klantcontact dan weer ten goede. Zo konden we onze bezoekers goed op de hoogte brengen van onze prachtige deals – denk aan drie halen twee betalen, de dagactie, vijftig procent korting, et cetera – en het was dan ook leuk om te zien dat er naarmate de dagen vorderden er steeds meer Sjeng Sports-tasjes op het park te zien waren.

Bij deze willen we namens Sjeng Sports winnares Alexandrova en winnaar Griekspoor nogmaals feliciteren. Wij kijken terug op weer een geslaagd toernooi in Rosmalen!

Door Jeffrey Kool

Vind vergelijkbare artikelen

Blog

Alle blogs bekijken

Top 8 meest succesvolle tenniscoaches

Een tenniscoach: meestal vallen ze niet al te veel op en je krijgt er dan ook niet bijzonder veel van mee, maar ze zijn wel degelijk belangrijk. E...

Hoe zit het WTA puntensysteem eigenlijk in elkaar?

Inmiddels is Iga Swiatek al lange tijd de ‘koningin van het vrouwentennis’. De Poolse is al sinds 4 april 2022 de nummer één van de wereld en rijgt...